Vandrerne

Den Danske Klub i Torre del Mar

Vandrerne

Næste tureTirsdag den 23. april     -     Fogarate

Fra TdM kører vi ad Sayalongavejen og hvor denne slutter, der hvor den deler sig imod Cómpeta og Archez, samler vi lige op inden vi fortsætter til Archez. Derfra kører vi videre imod Salares ca. 6 km. Her drejer vi til højre imod Fogarate og kører ca. 1 km inden vi parkerer i vejsiden. Herfra går vi en frem- og tilbagetur på ca. 7 km gennem et flot landskab.


Tirsdag den 30. april     -     Sayalonga

Vi parkerer i selve byen og starter turen ved at gå forbi den flotte runde kirkegård. Derefter går vi videre ud igennem dalen med flotte udsigter over dalen og byen. Det er en frem- og tilbagetur på ca. 8 km.


Tirsdag den 7. maj     -    Torrox, Monte Alegre

Fra TdM kører vi til parkeringspladsen ved olivenmøllen i Torrox, hvor vi lige samles, inden vi fortsætter ud ad vejen imod Cómpeta indtil det grønne 12 km-skilt. Her drejer vi til venstre og parkerer på en lille plads tæt ved vejen. Turen er en rundtur på ca. 8 km med flotte udsigter til kysten og bjergene. Vi kan evt. blive nødt til at pakke os lidt sammen i bilerne inden vi kører fra Torrox, da der ikke er meget plads til at parkere derude.


Efter denne tur er vi 4 vandreguider hjemme i Danmark, så derfor er der ikke flere guidede ture, før vi begynder igen den 1. oktober. Vi vil sige jer tak for jeres store fremmøde i denne sæson og ønsker jer alle en god sommer. På gensyn til oktober.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det faste mødested for vandreturene er ved SUPERSOL i Torre del Mar tirsdage kl. 10:00. Vandreguider er Ulla og Axel Larsen og Hanne og Wolfgang Schiller. Kontakt.

Vandreturene gennemføres fra den første tirsdag i oktober og sidste tur er den sidste tirsdag i april - ingen tirsdagsture i sommervarmen.

For nye medlemmer, som evt. ikke har opdaget disse ture endnu, kan det varmt anbefales at møde op en tirsdag morgen og vandre med. Vi samles ved Supersol og kører derfra ca. ½ time, nogle gange 45 min., til et punkt som vandreguiderne har valgt. Der stiller vi så bilerne og fortsætter til fods.

Så traver vi en god times tid gennem naturskønne områder til kl. er ca. 12, hvorefter vi spiser vores medbragte mad, meget ofte på en bakketop/bjergtop med panorama udsigt.

Efter en rimelig pause, hvor der både er tid til at spise og sludre, fortsætter turen til vi når tilbage til bilerne igen. Vandre-guiderne informerer gruppen om næste stop, nemlig en lille listig bar eller en café nogenlunde i nærheden, hvor vi slutter af med en kop kaffe, et glas vin, en øl, eller lignende, alt efter eget ønske og behov.

Vi er sædvanligvis tilbage ved udgangspunktet ved 3-4 tiden, mættet af dagens synsindtryk og med mange nye billeder på nethinden. Nogle af os måske lidt trætte, de mere garvede parate til at starte turen igen, men alle med en god følelse af at have tilbragt en dag i dejligt selskab og set og oplevet en masse.

Eneste forudsætning for at deltage er et par gode travesko, rimelig god kondition og ønsket om at se og opleve Spanien, som det ser ud udenfor byerne.


Medlemskab af klubben ikke nødvendigt.


Vel mødt.