Vandrerne

Den Danske Klub i Torre del Mar

Vandrerne

Næste ture

 

Efter gåturen den 20. november til Canillas de Albaida tager Axel og Ulla, Wolfgang og Hanne hjem til Danmark, så vi vil hermed ønske jer alle en rigtig god jul og et godt nytår. De næste gange er der andre, der er vandreguider.

Den 27. november er det Kirsten og Lars med telefonnr. 0045 20 30 18 53

Den 4. december er det Kirsten og Viggo med telefonnr. 0034 680 563 354

Den 11. december er det igen Kirsten og Viggo

Den 18. december har vi ikke nogen vandreguider, så hvis nogen har lyst til at lede en tur, må I meget gerne give Axel og Ulla besked på telefonnr. 0045 21 20 48 74

 

 

Tirsdag den 18. december er der ingen gåtur, da vi ikke har nogen til at lede en tur.

 

Tirsdag den 25. december og tirsdag den 1. januar holder vi juleferie fra gåturene.

 

 

Tirsdag den 8. januar - Viñuelasøen

Vi kører op til søen og fortsætter over dæmningen med søen på højre. Efter et stykke tid kommer vi til kroen ved campingpladsen, hvor vi parkerer bilerne. Herfra går vi en flot frem- og tilbagetur på ca. 8 km langs søen.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det faste mødested for vandreturene er ved SUPERSOL i Torre del Mar tirsdage kl. 10:00. Vandreguider er Ulla og Axel Larsen og Hanne og Wolfgang Schiller. Kontakt.

Vandreturene gennemføres fra den første tirsdag i oktober og sidste tur er den sidste tirsdag i april - ingen tirsdagsture i sommervarmen.

For nye medlemmer, som evt. ikke har opdaget disse ture endnu, kan det varmt anbefales at møde op en tirsdag morgen og vandre med. Vi samles ved Supersol og kører derfra ca. ½ time, nogle gange 45 min., til et punkt som vandreguiderne har valgt. Der stiller vi så bilerne og fortsætter til fods.

Så traver vi en god times tid gennem naturskønne områder til kl. er ca. 12, hvorefter vi spiser vores medbragte mad, meget ofte på en bakketop/bjergtop med panorama udsigt.

Efter en rimelig pause, hvor der både er tid til at spise og sludre, fortsætter turen til vi når tilbage til bilerne igen. Vandre-guiderne informerer gruppen om næste stop, nemlig en lille listig bar eller en café nogenlunde i nærheden, hvor vi slutter af med en kop kaffe, et glas vin, en øl, eller lignende, alt efter eget ønske og behov.

Vi er sædvanligvis tilbage ved udgangspunktet ved 3-4 tiden, mættet af dagens synsindtryk og med mange nye billeder på nethinden. Nogle af os måske lidt trætte, de mere garvede parate til at starte turen igen, men alle med en god følelse af at have tilbragt en dag i dejligt selskab og set og oplevet en masse.

Eneste forudsætning for at deltage er et par gode travesko, rimelig god kondition og ønsket om at se og opleve Spanien, som det ser ud udenfor byerne.

 

Medlemskab af klubben ikke nødvendigt.

 

Vel mødt.