Vandrerne

Den Danske Klub i Torre del Mar

Vandrerne

Næste tur

 

Tirsdag den 26. februar - Torrox

Fra TdM kører vi til Parkeringspladsen ved olivenmøllen i Torrox, hvor vi lige samles, inden vi kører videre ad vejen imod Frigiliana. Et stykke ude parkerer vi bilerne langs vejen og går en tur langs østsiden af Rio Torrox. Det er en frem- og tilbagetur på ca. 8 km

 

Tirsdag den 5. marts - Periana

Denne gang går vandreturen fra Periana ad vejen, der førhen var et jernbanespor op til Zafaraya. Vi går enten en frem- og tilbagetur på ca. 8 km eller en rundtur på 11 km. Det er alt efter, hvad der er stemning for. Landskabet er let bakket, så turen er ikke så anstrengende, men der er stadig flotte udsigter.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det faste mødested for vandreturene er ved SUPERSOL i Torre del Mar tirsdage kl. 10:00. Vandreguider er Ulla og Axel Larsen og Hanne og Wolfgang Schiller. Kontakt.

Vandreturene gennemføres fra den første tirsdag i oktober og sidste tur er den sidste tirsdag i april - ingen tirsdagsture i sommervarmen.

For nye medlemmer, som evt. ikke har opdaget disse ture endnu, kan det varmt anbefales at møde op en tirsdag morgen og vandre med. Vi samles ved Supersol og kører derfra ca. ½ time, nogle gange 45 min., til et punkt som vandreguiderne har valgt. Der stiller vi så bilerne og fortsætter til fods.

Så traver vi en god times tid gennem naturskønne områder til kl. er ca. 12, hvorefter vi spiser vores medbragte mad, meget ofte på en bakketop/bjergtop med panorama udsigt.

Efter en rimelig pause, hvor der både er tid til at spise og sludre, fortsætter turen til vi når tilbage til bilerne igen. Vandre-guiderne informerer gruppen om næste stop, nemlig en lille listig bar eller en café nogenlunde i nærheden, hvor vi slutter af med en kop kaffe, et glas vin, en øl, eller lignende, alt efter eget ønske og behov.

Vi er sædvanligvis tilbage ved udgangspunktet ved 3-4 tiden, mættet af dagens synsindtryk og med mange nye billeder på nethinden. Nogle af os måske lidt trætte, de mere garvede parate til at starte turen igen, men alle med en god følelse af at have tilbragt en dag i dejligt selskab og set og oplevet en masse.

Eneste forudsætning for at deltage er et par gode travesko, rimelig god kondition og ønsket om at se og opleve Spanien, som det ser ud udenfor byerne.

 

Medlemskab af klubben ikke nødvendigt.

 

Vel mødt.

 

Vandrerne inviterer til paella ved den gamle lysfabrik

 

TIRSDAG D. 19 MARTS ca kl.12.15

i forbindelsen med traveturen.

 

De kørende folk bedes venligst tage stole og evt borde med

 

Tilmelding:

 

+4521204874 / +34699395479(Axel)

+34687330679 8Wolfgang)

 

Tilmeldingsfrist : 12 marts