Vandrerne

Næste ture


Tirsdag den 15. oktober    -     Frigiliana

Vi skal ned at gå i og ved Higuerónfloden i Frigiliana. Turen starter fra torvet og går kraftigt nedad til flodlejet. Det er lidt forskelligt fra gang til gang, hvor meget vand der er, men som regel kan man gå rimelig tørskoet. Men I kunne tage et par ekstra skiftesko med, hvis I synes. Turen er en frem- og tilbagetur på ca. 7 km i flot natur.


Tirsdag den 22. oktober    -    Comares

Fra TdM kører vi nordpå indtil Trapiche /Den gule kro "El Cruce". Her drejer vi til venstre og kører et godt stykke indtil Salto de Negro. Efter denne by drejer vi til venstre mod Comares og parkerer oppe ved byen. Turen er rundtur på knapt 7 km med flotte udsigter til den imponerende klippe og landskabet rundt om.


Tirsdag den 29. oktober   -   Rio de la Miel

I rundkørslen, hvor vi kan køre til Maro og Nerjagrotterne, kører vi lige over  og fortsætter ca. 3,3 km videre ud ad N-340. Her er der en venstresvingsbås, hvor vi drejer til venstre mod Rio de la Miel. Vi parkerer bilerne under den høje motorvejsbro. Turen er en frem- og tilbagetur på c. 7,5 km igennem den frodige dal langs floden, og som også går ind i Nationalparken med mange flotte udsigter.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det faste mødested for vandreturene er ved SUPERSOL i Torre del Mar tirsdage kl. 10:00. Vandreguider er Ulla og Axel Larsen og Hanne og Wolfgang Schiller. Kontakt.

Vandreturene gennemføres fra den første tirsdag i oktober og sidste tur er den sidste tirsdag i april - ingen tirsdagsture i sommervarmen.

For nye medlemmer, som evt. ikke har opdaget disse ture endnu, kan det varmt anbefales at møde op en tirsdag morgen og vandre med. Vi samles ved Supersol og kører derfra ca. ½ time, nogle gange 45 min., til et punkt som vandreguiderne har valgt. Der stiller vi så bilerne og fortsætter til fods.

Så traver vi en god times tid gennem naturskønne områder til kl. er ca. 12, hvorefter vi spiser vores medbragte mad, meget ofte på en bakketop/bjergtop med panorama udsigt.

Efter en rimelig pause, hvor der både er tid til at spise og sludre, fortsætter turen til vi når tilbage til bilerne igen. Vandre-guiderne informerer gruppen om næste stop, nemlig en lille listig bar eller en café nogenlunde i nærheden, hvor vi slutter af med en kop kaffe, et glas vin, en øl, eller lignende, alt efter eget ønske og behov.

Vi er sædvanligvis tilbage ved udgangspunktet ved 3-4 tiden, mættet af dagens synsindtryk og med mange nye billeder på nethinden. Nogle af os måske lidt trætte, de mere garvede parate til at starte turen igen, men alle med en god følelse af at have tilbragt en dag i dejligt selskab og set og oplevet en masse.

Eneste forudsætning for at deltage er et par gode travesko, rimelig god kondition og ønsket om at se og opleve Spanien, som det ser ud udenfor byerne.


Medlemskab af klubben ikke nødvendigt.


Vel mødt.