Hardcore Vandrerne

Den Danske Klub i Torre del Mar

 

Næste tur

Tirsdag 2. oktober

Ny tur ved Viñuelasøen

 

Fra TdM kører vi imod Viñuelasøen og drejer fra til højre ved søen imod Zaffaraya. Meget kort efter vi har drejet fra, er der en vej til venstre, som vi skal kører ned af.

Her har vi en anden tur der starter, men denne gang skal vi kører videre af asfaltvejen, der kører parallelt med hovedvejen, indtil vi kommer til Hotel Viñuela.

Lige herefter drejer vi til venstre og kan parkere bilerne på en grusplads umiddelbart efter.

Vandreturen er en frem- og tilbagetur på 7-8 km med meget lidt stigning.

Vi kommer op på en bakkekam med flot udsigt både til søen og imod Periana. Grusvejen var tidligere det gamle jernbanespor op til Zaffaraya.

 

 

Det faste mødested for vandreturene er ved SUPERSOL i Torre del Mar tirsdage kl. 10:00. Vandreguider er Ulla og Axel Larsen og Hanne og Wolfgang Schiller. Kontakt.

Vandreturene gennemføres fra den første tirsdag i oktober og sidste tur er den sidste tirsdag i april - ingen tirsdagsture i sommervarmen.

For nye medlemmer, som evt. ikke har opdaget disse ture endnu, kan det varmt anbefales at møde op en tirsdag morgen og vandre med. Vi samles ved Supersol og kører derfra ca. ½ time, nogle gange 45 min., til et punkt som vandreguiderne har valgt. Der stiller vi så bilerne og fortsætter til fods.

Så traver vi en god times tid gennem naturskønne områder til kl. er ca. 12, hvorefter vi spiser vores medbragte mad, meget ofte på en bakketop/bjergtop med panorama udsigt.

Efter en rimelig pause, hvor der både er tid til at spise og sludre, fortsætter turen til vi når tilbage til bilerne igen. Vandre-guiderne informerer gruppen om næste stop, nemlig en lille listig bar eller en café nogenlunde i nærheden, hvor vi slutter af med en kop kaffe, et glas vin, en øl, eller lignende, alt efter eget ønske og behov.

Vi er sædvanligvis tilbage ved udgangspunktet ved 3-4 tiden, mættet af dagens synsindtryk og med mange nye billeder på nethinden. Nogle af os måske lidt trætte, de mere garvede parate til at starte turen igen, men alle med en god følelse af at have tilbragt en dag i dejligt selskab og set og oplevet en masse.

Eneste forudsætning for at deltage er et par gode travesko, rimelig god kondition og ønsket om at se og opleve Spanien, som det ser ud udenfor byerne.

 

Vel mødt.

Hardcore Vandrerne