Mimrefolkene

Den Danske Klub i Torre del Mar

Mimrerture

NYT OM REGNVEJRS-AFLYSNINGER

Dette efterår har budt på usædvanlig mange regnvejrs-aflysninger. Vejret kan vi jo desværre ikke gøre noget ved; men vi kan da i det mindste forsøge at lave et mere effektivt meldesystem, som vi kan bruge, når det er nødvendigt.

I fremtiden vil du derfor få en mail om mandagen i tilfælde af, at turen aflyses. Men hvis vi skal sikre, at ingen kører forgæves, er det nødvendigt, at ALLE “mimrere” tilmelder sig med deres e-mail adresse på nedenstående link så hurtigt som muligt.

Din e-mail adresse vil iøvrigt blive holdt anonym.

Her kan du tilmelde /afmelde dig mimrerturenes mail-liste


 
 

 

 

Tirsdag den 22/01- Cómpeta

Næste uges mimretur tirsdag den 22. januar er ny. Vi skal op i omegnen af Cómpeta på en lille travetur med Birgit Karena som guide.

 

Afgang fra klubben kl. 10. Herfra kører vi op til Torrox, hvor der er opsamling på den store parkeringsplads ved olivenoliefabrikken (N 36.76084 - W 03.95527). Herfra tager Birgit over og fører os videre på den nye tur.

 

OBS: I skrivende stund ser vejrudsigten ikke særlig lovende ud, og turen kan således risikere at blive aflyst pga. regn. Sørg derfor at være tilmeldt vores “REGNVEJRSAFLYSNINGSMAIL” så du ikke møder op forgæves.

 

 

 

For at deltage i vandreturene kræves medlemskab af Klubben.

Hvis man ikke kører selv, skal man betale 2,50 € til chaufføren i den bil man kører med.

 

 

Af og til har der været problemer med at skaffe tilstrækkeligt med biler, når vi kører fra klubben i Torre del Mar. Sørg derfor for i forvejen at have aftalt, hvem du skal køre med. Det er så trist at stå tilbage, fordi der ikke er plads i bilerne.

------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Årets første mimretur gik til “Mónicaland” i bakkerne bag Benajarafe. En dejlig tur i det sydspanske “vintervejr,” og alle var vist enige om, at det var godt at få rørt knoglerne lidt igen.