Mimrefolkene

Den Danske Klub i Torre del Mar

Mimrerture

NYT OM REGNVEJRS-AFLYSNINGER

Dette efterår har budt på usædvanlig mange regnvejrs-aflysninger. Vejret kan vi jo desværre ikke gøre noget ved; men vi kan da i det mindste forsøge at lave et mere effektivt meldesystem, som vi kan bruge, når det er nødvendigt.

I fremtiden vil du derfor få en mail om mandagen i tilfælde af, at turen aflyses. Men hvis vi skal sikre, at ingen kører forgæves, er det nødvendigt, at ALLE “mimrere” tilmelder sig med deres e-mail adresse på nedenstående link så hurtigt som muligt.

Din e-mail adresse vil iøvrigt blive holdt anonym.

Her kan du tilmelde /afmelde dig mimrerturenes mail-liste

 
 Tirsdag den 26. marts var Mimreholdet i Almayate. Vi var syv, som skulle gå en tur rundt om “tyrebjerget;” men igen endte vi med i stedet at gå op og røre ved tyren. Vejrguderne var som sædvanlig i godt humør, og det var pragtfuldt igen at være deroppe og nyde den fabelagtige udsigt.


De seneste par mimreture har været lidt underbemandede, og mange fra holdet er allerede rejst eller er på vej nordpå. Derfor aftalte vi, der er tilbage, at det er på tide at holde sommerferie.


Derfor:


Frem til medio september er der ikke flere ture for Mimreholdet. Vi ses til efteråret.


For at deltage i vandreturene kræves medlemskab af Klubben.

Hvis man ikke kører selv, skal man betale 2,50 € til chaufføren i den bil man kører med.Af og til har der været problemer med at skaffe tilstrækkeligt med biler, når vi kører fra klubben i Torre del Mar.  Sørg derfor for i forvejen at have aftalt, hvem du skal køre med. Det er så trist at stå tilbage, fordi der ikke er plads i bilerne.

------------------------------------------------------------------------------------------------


Årets første mimretur gik til “Mónicaland” i bakkerne bag Benajarafe. En dejlig tur i det sydspanske “vintervejr,” og alle var vist enige om, at det var godt at få rørt knoglerne lidt igen.


 

Tirsdag den 12. marts 2019. Aceitun
Torrox Pueblo og langs “Den grønne dal.” 5.marts 2019
Torrox Pueblo og langs “Den grønne dal.” 5.marts 2019
Torrox Pueblo og langs “Den grønne dal.” 5.marts 2019
Vinuela-søen 5.januar 2019
"Liljeturen" 19. februar 2019
"Liljeturen" 19. februar 2019
"Liljeturen" 19. februar 2019
 

Rio Chillar 5 marts 2019

29.januar 2019 Periana
29 januar 2019 Periana