Mimrefolkene

Den Danske Klub i Torre del Mar

Mimrerture

NYT OM REGNVEJRS-AFLYSNINGER

Dette efterår har budt på usædvanlig mange regnvejrs-aflysninger. Vejret kan vi jo desværre ikke gøre noget ved; men vi kan da i det mindste forsøge at lave et mere effektivt meldesystem, som vi kan bruge, når det er nødvendigt.

I fremtiden vil du derfor få en mail om mandagen i tilfælde af, at turen aflyses. Men hvis vi skal sikre, at ingen kører forgæves, er det nødvendigt, at ALLE “mimrere” tilmelder sig med deres e-mail adresse på nedenstående link så hurtigt som muligt.

Din e-mail adresse vil iøvrigt blive holdt anonym.

Her kan du tilmelde /afmelde dig mimrerturenes mail-liste


 
 

 

 

Mimreturen 19/3 blev med en lille sluttet flok på 6, som besøgte fuglereservatet ved Guadalhorces udmunding. Et meget smukt område at gå rundt i, og der var da også lidt fugle at se på.

 

 

Tirsdag den 26.marts - Tyren ved Almayate.

Næste gang, tirsdag den 26. marts går vi en tur rundt om tyren ved Almayate. Afgang fra klubben kl. 10 og videre til den store parkeringsplads foran restaurant Pepe Molina ved indgangen til Almayate (N 36.73004 - W 04.12903). Herfra traver vi rundt om “tyrebjerget.” Det er en rundtur på ca. 5 km uden ret mange bakker - alle kan være med.

 

 

 

 

 

 

 

 

Almayate-tyren i frøperspektiv - som vi ser den på vores næste tur..

 

 

 

For at deltage i vandreturene kræves medlemskab af Klubben.

Hvis man ikke kører selv, skal man betale 2,50 € til chaufføren i den bil man kører med.

 

 

Af og til har der været problemer med at skaffe tilstrækkeligt med biler, når vi kører fra klubben i Torre del Mar. Sørg derfor for i forvejen at have aftalt, hvem du skal køre med. Det er så trist at stå tilbage, fordi der ikke er plads i bilerne.

------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Årets første mimretur gik til “Mónicaland” i bakkerne bag Benajarafe. En dejlig tur i det sydspanske “vintervejr,” og alle var vist enige om, at det var godt at få rørt knoglerne lidt igen.

 

Rio Chillar 5 marts 2019