Den Danske Kirke
Øst for Malaga

Den danske klub i Torre del Mar

 

 

 

 

Kirken

Siden sidst er det nye år begyndt. Vi havde 2 dejlige godt besøgte julegudstjenester, og vi er kommet godt i gang med det nye års arrangementer. I februar skal vi have Kyndelsmisse og årsmøde, så det bliver en travl måned.

Kyndelmisse. Musikgudstjeneste i Maro kirke lørdag den 3. februar kl. 13

Den 3. februar kl. 13 holder Kirken øst for Malaga Kyndelmisse med en musikgudstjeneste i Maro kirke. Det bliver en festlig og stemningsfuld oplevelse med masser af levende lys og musik. Et dygtigt og velspillende kammerensemble bestående af unge talentfulde musikere fra Andalusien medvirker og der vil også være mulighed for fællessang.

”Kyndel” betyder egentlig kandelaber (lys), og kyndelmisse er dagens gamle katolske navn. Det kan måske synes lidt underligt, at fejre en gammel katolsk festdag nu, hvor vi lige har fejret Luther og reformationen. Men vi gør det nu alligevel. For det at fejre lysets og forårets komme, er der ikke noget specielt katolsk i. Efter lysmesse og koncert er der fællesspisning på Restaurante Playamaro tæt på Maro kirke. Billetter og tilmelding kan ske ved gudstjenesterne eller ved henvendelse til præsten eller menighedsrådet. Prisen for dette arrangement er 25 Euro, som betales ved tilmeldingen eller efter nærmere aftale.

Årsmødet lørdag d. 10. februar kl. 14.00, afholdes i år på Restaurante Playamaro. Det årlige møde, hvor alle er velkomne, men kun medlemmer har stemmeret. Efter mødet vil der være spisning til en pris af 25 €, og af hensyn til denne, er der tilmelding, som kan ske ved gudstjenesterne eller til præsten eller formanden.

Kirkens støttekreds har sit årsmøde torsdag d. 22. februar kl. 13.00 i Restaurante Cueva de Nerja.