Den danske klub i Torre del Mar

foraarsstemning

Klubbens formål er at være center af social og underholdende karakter for at støtte bosiddende og ferierende danskeres kontakt og sammenhold ved arrangementer og sammenkomster, møder, foredrag, sprogundervisning og udstillinger af kunstnerisk og kulturel art samt højtideligholdelse af mærkedage af betydning for medlemmerne, samt virke for kontakt og forståelse mellem spaniere og danskere på sproglige og kulturelle områder samt udvide danskeres kendskab til Spanien som helhed.

For at leve op til dette afholder foreningen en række aktiviteter, nogle er fast tilbagevendende, andre er engangsaktiviteter.

Klubben arrangerer også rejser både inden- og uden for Spanien. Disse rejser plejer at være en stor succes.

Alle arrangementer bliver omtalt her på hjemmesiden, på Klubbens opslagstavle samt i Solkysten.

Medlemskontingent  pr. person pr. år andrager pr. 01.01.2016  40 €. Herudover kan man vælge 1 og 3 mdr. medlemsskaber for henholdsvis  12 og 30 € Betingelsen for at deltage i aktiviteter er medlemskab af klubben. Medlemskort bør medbringes.

Klubben kan kontaktes for yderligere oplysninger:

Den Danske Klub/Asociación Danesa
Paseo Marítimo Levante 21 A
29740 Torre del Mar

email:kontakt@danskeklub.dk

Klik her for at få et kort over Torre del Mar og se beliggenheden af “Casa Dinamarca”.
Koordinater for din GPS N36°44’40,8” W4°05’10,2”
Link til Google Maps her

Klubbens vedtægter kan læses her.