Ejendomsmægler

Den danske klub i Torre del Mar

 

 

 

 

 

 

 

m5 ny logo

Under navnet M5 Soluciones Inmobiliarias (M5 Property Solutions), vil du finde to selskaber, der er tæt forbundne med hinanden.

På den ene side M5 Inmobiliaria (M5 Real Estate), som er rettet mod salg af fast ejendom i alle sektorer, og på den anden er M5 Construcciones (M5 Constructions), der, som navnet antyder, tilbyder løsninger på alle områder af byggeri.

M5 Soluciones Inmobiliarias drives og ledes af eksperter og top professionelle, der kombinerer ungdom med store mængder af erfaring og viden, disse er uden tvivl de vigtigste aktiver i selskabet.

M5 tilbyder markedet mere end 25 års erfaring med design og implementering af nøglefærdige projekter til huse, kommercielle bygninger og hoteller, samt at opfylde krav, som både køber og sælger stiller til kunder og initiativtagere.

M5 tilbyder en omfattende service af innovative og unikke løsninger, der er tilpasset vores kunders budget, herunder; design management, dekoration, modernisering, alt udstyr, møbler og selvfølgelig gennemførelsen af ​alle disse ting. Vi kan tage højde for alles behov; herunder forretningslokaler, hoteller og kontorer.

Vi vil tage os af hver eneste lille detalje, organisering og tilsyn med materialer, transport, leverancer og montage og alt til konkurrencedygtige priser.

Gennem vores kundeservice grafik vil du være i stand til at se i detaljer, hvordan dit projekt vil se ud, når det er færdigt.

På anmodning kan vi også give ekspertrådgivning og bistand i din søgning efter ejendom  med en grundig og detaljeret liste af muligheder, der fuldt ud vil opfylde alledine krav.

Se vores hjemmeside www.m5solucionesinmobiliarias.com