Vandreture

Den danske klub i Torre del Mar

Acebuchal

Rio Chillar

Gammel bro - Periana

Efterårstur 2008

Mandeltræer i januar

Liljemarken i februar

 

Det faste mødested for vandreturene er ved SUPERSOL i Torre del Mar tirsdage kl. 10:00. Vandreguider er Ulla og Axel Larsen og Hanne og Wolfgang Schiller.

Vandreturene gennemføres fra den første tirsdag i oktober og sidste tur er den sidste tirsdag i april - ingen tirsdagsture i sommervarmen.

For nye medlemmer, som evt. ikke har opdaget disse ture endnu, kan det varmt anbefales at møde op en tirsdag morgen og vandre med. Vi samles ved Supersol og kører derfra ca. ½ time, nogle gange 45 min., til et punkt som vandreguiderne har valgt. Der stiller vi så bilerne og fortsætter til fods.

Så traver vi en god times tid gennem naturskønne områder til kl. er ca. 12, hvorefter vi spiser vores medbragte mad, meget ofte på en bakketop/bjergtop med panorama udsigt.

Efter en rimelig pause, hvor der både er tid til at spise og sludre, fortsætter turen til vi når tilbage til bilerne igen. Vandre-guiderne informerer gruppen om næste stop, nemlig en lille listig bar eller en café nogenlunde i nærheden, hvor vi slutter af med en kop kaffe, et glas vin, en øl, eller lignende, alt efter eget ønske og behov.

Vi er sædvanligvis tilbage ved udgangspunktet ved 3-4 tiden, mættet af dagens synsindtryk og med mange nye billeder på nethinden. Nogle af os måske lidt trætte, de mere garvede parate til at starte turen igen, men alle med en god følelse af at have tilbragt en dag i dejligt selskab og set og oplevet en masse.

Eneste forudsætning for at deltage er et par gode travesko, rimelig god kondition og ønsket om at se og opleve Spanien, som det ser ud udenfor byerne.
Vel mødt.

De næste tirsdagsture.
Så nærmer tiden sig, hvor der igen skal vandres om tirsdagen:

Mimreture
Den første mimretur bliver tirsdag den 26. september. Vi mødes ved klubben kl. 10:00 og lægger blødt ud med en behagelig promenadetur langs stranden til Algarrobo Coata.

Tirsdagstur
Den første er:
Tirsdag den 3. oktober     -     Viñuelasøen
Fra TdM kører vi nordpå imod Viñuelasøen og fortsætter lige ud ad vejen med søen på højre hånd. Lidt efter 32 km-skiltet drejer vi fra til højre ved kroen, der også har campingplads. Her parkerer vi og går en frem- og tilbagetur langs søen på omkring 8 km. Turen er ikke så anstrengende, men ca. 1 km inde skal vi lige gå lidt op og ned i en lille kløft. Vi glæder os til, at vi mødes igen.

I flodlejet
Flot oliventrae

Video om vandreture

Søren og Birgit Sørensen har sendt os et link til en video, som de har lavet om vandreturene. Det er en flot cadeau til vandreguider, som hver tirsdag stiler op til en ny vandretur og til deltagerne. Se videoen https://www.youtube.com/watch?v=Roy2o6C4HVU
Og fra samme kilde kommer denne flotte hjemmeside med mange beskrivelser af vandreture
http://www.aerenlund.dk/andalusien/vandreture.html
Når I nu er inde på hjemmesiden, så kig lidt omkring, der er rigtig mange beskrivelser af spændende udflugter. Det er rigtig flot arbejde.