Vandreture

Den danske klub i Torre del Mar

2017a

2017f

2017b

2017e

2017c

2017d

 

Det faste mødested for vandreturene er ved SUPERSOL i Torre del Mar tirsdage kl. 10:00. Vandreguider er Ulla og Axel Larsen og Hanne og Wolfgang Schiller.

Vandreturene gennemføres fra den første tirsdag i oktober og sidste tur er den sidste tirsdag i april - ingen tirsdagsture i sommervarmen.

For nye medlemmer, som evt. ikke har opdaget disse ture endnu, kan det varmt anbefales at møde op en tirsdag morgen og vandre med. Vi samles ved Supersol og kører derfra ca. ½ time, nogle gange 45 min., til et punkt som vandreguiderne har valgt. Der stiller vi så bilerne og fortsætter til fods.

Så traver vi en god times tid gennem naturskønne områder til kl. er ca. 12, hvorefter vi spiser vores medbragte mad, meget ofte på en bakketop/bjergtop med panorama udsigt.

Efter en rimelig pause, hvor der både er tid til at spise og sludre, fortsætter turen til vi når tilbage til bilerne igen. Vandre-guiderne informerer gruppen om næste stop, nemlig en lille listig bar eller en café nogenlunde i nærheden, hvor vi slutter af med en kop kaffe, et glas vin, en øl, eller lignende, alt efter eget ønske og behov.

Vi er sædvanligvis tilbage ved udgangspunktet ved 3-4 tiden, mættet af dagens synsindtryk og med mange nye billeder på nethinden. Nogle af os måske lidt trætte, de mere garvede parate til at starte turen igen, men alle med en god følelse af at have tilbragt en dag i dejligt selskab og set og oplevet en masse.

Eneste forudsætning for at deltage er et par gode travesko, rimelig god kondition og ønsket om at se og opleve Spanien, som det ser ud udenfor byerne.
Vel mødt.

De næste Vandreture

Mimreture

Tirsdag 17/4 Flamingotur. Birgit vil vise os et fugleområde ikke så langt fra luft-havnen. Forhåbentlig er der også flamingoer på dagen. Start fra klubben kl. 09:00 (Ja du læste rigtigt – NUL-NI-NUL-NUL). Opsam-ling ved La Sirena i Benajarafe ca. 09:15, hvorefter vi kører til Leroy Merlins P-plads i Guadalmar (N 36.66862 – W 4.46811). Herfra ta-ger Birgit over og viser vejen.
HVIS DU HAR EN KIKKERT, SÅ TAG DEN MED.

Tirsdag 24/4 Chilches bagland. Vi skal op og gå en lille tur i bakkerne bag Chilches. Turen er ikke så lang; men til gengæld har den lidt ”buler.” Start fra klubben kl. 10:00 og opsamling ved La Sirena i Benajarafe ca.10:15. Herefter køres til området ovenfor Chilches med Mónica som vejviser. Herfra starter turen.

Hard core-ture

Tirsdag den 17. april.       -        Los Romanes
Fra TdM kører vi nordpå imod Viñuelasøen og fortsætter over dæmningen med søen på højre hånd. Lige efter dæmningen tager vi vejen til venstre imod Los Romanes, hvor vi parkerer oppe i byen. Turen er en frem-og tilbagetur på ca. 9 km med flotte udsigter ud over søen og det omkringliggende landskab.

Tirsdag den 24. april     -     Corumbela
Vi kører først imod Arenas, videre igennem byen til Daimalos og ca. 1 km før Corumbela, parkerer vi inde i vejsiden. De første 300 m går det noget opad, men ellers er den ikke så streng. Det er en frem og tilbagetur på ca. 6 km med flotte udsigter til La Maroma og til byerne Canillas de Albaida, Cómpeta og Archez.
 

Video om vandreture
Søren og Birgit Sørensen har sendt os et link til en video, som de har lavet om vandreturene. Det er en flot cadeau til vandreguider, som hver tirsdag stiller op til en ny vandretur og til deltagerne. Se videoen https://www.youtube.com/watch?v=Roy2o6C4HVU
Og fra samme kilde kommer denne flotte hjemmeside med mange beskrivelser af vandreture
http://www.aerenlund.dk/andalusien/vandreture.html
Når I nu er inde på hjemmesiden, så kig lidt omkring, der er rigtig mange beskrivelser af spændende udflugter. Det er rigtig flot arbejde.