Vandrerne

Den Danske Klub i Torre del Mar

Arenas 8.oktober 2019
Arenas 8.oktober 2019

Vandrerne

Næste tureTirsdag den 28. januar   -   Ny tur ved Maro/Nerja

Denne gang skal vi prøve en ny tur, der går på noget af den gamle strandvej imellem Maro og Nerja. Fra rundkørslen  på N 340, hvor vi kan kører til grotterne og Maro, fortsætter vi ud ad N 340 ca. 5 km og holder ind på en grusparkeringsplads , hvor der står en rød pæl i vejsiden påtrykt 300 km, Herfra går vi en frem- og tilbagetur på lidt over 6 km, der absolut ikke er svær. Der er meget lidt bakket. Hvis I synes om turen, vil den være en rigtig god 1-gangstur efter nytår f.eks.


Tirsdag den 4. februar - ved Buddhatemplet

Fra TdM-kører vi nordpå og drejer til venstre ved den gule kro El Cruce ved Trapiche. Ikke lang derfra drejer vi til højere imod Karma Guen Buddhatemplet og kører og godt stykke ud ad vejen, inden vi parkerer. Turen er en rundtur på lidt over 7 km, hvor vi passerer og arabisk tårn, en stupa og har flotte udsigter.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det faste mødested for vandreturene er ved:

Cashsol (Tidligere Supersol) på N-340 i Torre del Mar tirsdage kl. 10:00. Vandreguider er Ulla og Axel Larsen og Hanne og Wolfgang Schiller. Kontaktoplysninger.

Vandreturene gennemføres fra den første tirsdag i oktober og sidste tur er den sidste tirsdag i april - ingen tirsdagsture i sommervarmen.

For nye medlemmer, som evt. ikke har opdaget disse ture endnu, kan det varmt anbefales at møde op en tirsdag morgen og vandre med. Vi samles ved Supersol og kører derfra ca. ½ time, nogle gange 45 min., til et punkt som vandreguiderne har valgt. Der stiller vi så bilerne og fortsætter til fods.

Så traver vi en god times tid gennem naturskønne områder til kl. er ca. 12, hvorefter vi spiser vores medbragte mad, meget ofte på en bakketop/bjergtop med panorama udsigt.

Efter en rimelig pause, hvor der både er tid til at spise og sludre, fortsætter turen til vi når tilbage til bilerne igen. Vandre-guiderne informerer gruppen om næste stop, nemlig en lille listig bar eller en café nogenlunde i nærheden, hvor vi slutter af med en kop kaffe, et glas vin, en øl, eller lignende, alt efter eget ønske og behov.

Vi er sædvanligvis tilbage ved udgangspunktet ved 3-4 tiden, mættet af dagens synsindtryk og med mange nye billeder på nethinden. Nogle af os måske lidt trætte, de mere garvede parate til at starte turen igen, men alle med en god følelse af at have tilbragt en dag i dejligt selskab og set og oplevet en masse.

Eneste forudsætning for at deltage er et par gode travesko, rimelig god kondition og ønsket om at se og opleve Spanien, som det ser ud udenfor byerne.


Medlemskab af klubben ikke nødvendigt.


Vel mødt.


vandrene 9 2020
vandrerne 5 2020
vandrerne 4 2020
vandrerne 3 2020
vandrerne2 2020
vandrerne 7 2020
vandrerne 2020
vandrerne 8 2020
vandrerne6 2020