Vandrerne

Den Danske Klub i Torre del Mar

Arenas 8.oktober 2019
Arenas 8.oktober 2019

Vandrerne

Næste ture


OBS!

ALLE GÅTURER ER INDTIL VIDERE AFLYST.

OGSÅ PAELLATUREN.
AFLYST Tirsdag den 17. marts     -        Periana


Denne gang går vandreturen ved Periana ad vejen, der førhen  var jernbanesporet til Zafaraya. Turen kan enten være en rundtur på over 11 km eller en frem- og tilbagetur på ca. 8, alt efter hvad der er mest stemning for. Vi kommer igennem et flot landskab med kig til de store bjerge.
AFLYST Tirsdag den 24. marts      -    Canillas de Albaida/Paella

Så er det tiden for året paellatur. For jer, der kommer gående, starter turen fra selve byen, hvor I går ca. 4,5 km ind i Nationalparken, indtil I kommer til grillpladsen. Her har vi lavet paella til jer, som koster 7 Euro pr. person. Derefter er der gratis kaffe/te med kage. Drikkevarer kan købes til rimelige priser. Derefter går I tilbage til bilerne. Tilmelding til turen kan ske på vandreturen senest den 17. marts eller på telefon +45 21 20 48 74 (Axel) eller +45 27 14 77 39 (Wolfgang). For jer, der kører derud, regner vi med, at paellaen er færdig ca. 12.15. Hvis I har mulighed for at tage stole og evt. bord med, er I meget velkomne til det. Vi håber, vi får en hyggelig dag med godt vejr. 


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Det faste mødested for vandreturene er ved:

Cashsol (Tidligere Supersol) på N-340 i Torre del Mar tirsdage kl. 10:00. Vandreguider er Ulla og Axel Larsen og Hanne og Wolfgang Schiller. Kontaktoplysninger.

Vandreturene gennemføres fra den første tirsdag i oktober og sidste tur er den sidste tirsdag i april - ingen tirsdagsture i sommervarmen.

For nye medlemmer, som evt. ikke har opdaget disse ture endnu, kan det varmt anbefales at møde op en tirsdag morgen og vandre med. Vi samles ved Supersol og kører derfra ca. ½ time, nogle gange 45 min., til et punkt som vandreguiderne har valgt. Der stiller vi så bilerne og fortsætter til fods.

Så traver vi en god times tid gennem naturskønne områder til kl. er ca. 12, hvorefter vi spiser vores medbragte mad, meget ofte på en bakketop/bjergtop med panorama udsigt.

Efter en rimelig pause, hvor der både er tid til at spise og sludre, fortsætter turen til vi når tilbage til bilerne igen. Vandre-guiderne informerer gruppen om næste stop, nemlig en lille listig bar eller en café nogenlunde i nærheden, hvor vi slutter af med en kop kaffe, et glas vin, en øl, eller lignende, alt efter eget ønske og behov.

Vi er sædvanligvis tilbage ved udgangspunktet ved 3-4 tiden, mættet af dagens synsindtryk og med mange nye billeder på nethinden. Nogle af os måske lidt trætte, de mere garvede parate til at starte turen igen, men alle med en god følelse af at have tilbragt en dag i dejligt selskab og set og oplevet en masse.

Eneste forudsætning for at deltage er et par gode travesko, rimelig god kondition og ønsket om at se og opleve Spanien, som det ser ud udenfor byerne.


Medlemskab af klubben ikke nødvendigt.


Vel mødt.


vandrene 9 2020
vandrerne 5 2020
vandrerne 4 2020
vandrerne 3 2020
vandrerne2 2020
vandrerne 7 2020
vandrerne 2020
vandrerne 8 2020
vandrerne6 2020