Formanden Har Ordet

Den Danske Klub i Torre del Mar

Formanden har ordet

12/10-2020

Små men vigtige nyheder.


MIMRETUR

 

Mimre turene starter nu op med første gang tirsdag den 13 oktober kl 10.00 fra klubben

 

Husk vand.

 

GUDSTJENESTE

 

Efter samtale med præsten kan det oplyses, at den første gudstjeneste vil finde sted lørdag den 9. januar 2021.

Det er således ikke muligt at komme til gudstjeneste mere i 2020.

 

BILLARD

 

Billard er nu startet op.

Se tider mm. på hjemmesiden under Billard.

 

GRILLSØNDAG.

 

HUSK at Grillsøndag allerede er den 18. oktober – altså nu på søndag.

Kom og nyd en dejlig bøf, pølser eller kyllingefiletter i godt seskab

 

RYGTER

 

Nu er formanden normalt ikke den der får rygterne først, men jeg vil nu gerne aflive et rygte, jeg fik fortalt i sidste uge:

 

KLUBBEN ER IKKE VED AT GÅ KONKURS. Naturligvis tærer det på finanserne, at vi har haft lukket i næsten 5 måneder, og at I alle endnu ikke er kommet til SOLKYSTEN.

Men hvis I lover at komme, lige så snart, det kan lade sig gøre, så holder vi snuden oven vande indtil da.

(Hvis der ikke går 5 år ☹)

 

SPANSK

 

Så er der gang i spanskundervisningen.

Både for begyndere, let øvede og øvede.

 

Kontakt Kristina for nærmere oplysninger,

Der er plads til flere.

 

BRIDGE

 

Der er god gang i bridge for begyndere, og det foregår i muntert selskab og alle kan være med.

Onsdag kl. 13.30. Kom nu ud af busken

 

RESTRIKTIONER FRA JUNTA.

 

I sidste uge indførte juntaen for Andalusien nye restriktioner.

Med god hjælp fra konsulen som oversatte og tolkede disse, kan bestyrelsen meddele, at der faktisk ikke var nye restriktioner, som ville ramme vort område og vor klub.

Vi skal således stadig huske

  • At spritte af
  • Holde afstand
  • Bære mundbind, når vi ikke spiser eller drikker, samt
  • Kun fylde 50 % af lokalet (40 personer)

 

DEJLIGT TILBUD

 

Husk om torsdagen er der

 

Kaffe eller the,

Lun wienerbrød samt

Soberano/anis

 

For kun 3,50 euros


Med venlig hilsen

Formanden

Kære medlemmer

Vi savner jer alle.


Lad mig indledningsvis takke de 20-30 medlemmer, som troligt har troppet op om torsdagen i de forgangne 2 måneder, hvilket har gjort, at vi har kunnet holde åbent om torsdagen siden 01. august.

Situationen i regionen, i landet, i verden er jo fuldstændig uoverskuelig. Med daglige ændrede udmeldinger om forbud og anbefalinger, ændrede syge-/dødstal og usikkerhed for fremtiden, kan det være vanskeligt at finde et fast ståsted.

Skal man—eller skal man ikke, og det er forståeligt, at mange medlemmer har valgt indtil videre at blive i sikre omgivelse, - formentlig mere eller mindre lukket inde i ”eget fængsel”.

Heldigvis har vi i, - og omkring klubben her i Torre del Mar, ikke observeret noget form for sygdom, som kan relateres til COVID 19.

I de 8 uger der nu er gået siden vi åbnede, har medlemmerne forsvarligt overholdt de gense regler med afspritning udvendigt ( – vi sælger fortsat sprit til indvendig brug 😉), holde afstand til andre, bære mundbind, når man ikke spiser eller drikker og kun rygning helt ude i det offentlige.

Samtidig med af vi åbnede for torsdagskomsammen, åbnede vi også for ”mix”billard, hvor 6-9 forskellige personer har udøvet deres kunstneriske færdigheder på og omkring bordet, til stor fornøjelse med mange.

Vel vidende at vi fortsat ikke er så mange, - og i håbet om at der kommer flere, har bestyrelsen på den baggrund vedtaget, at vi nu iværksætter det normale program for vinterhalvåret med følgende ændringer:

  • Spansk startede i fredags. Der er fortsat ledige pladser og selve programmet er eller vil blive lagt ind på hvor hjemmeside
  • Normalt billard vil nu også blive startet. Se også her på hjemmesiden
  • Bankospil startede i onsdags, hvor der faktisk var mødt 28 medlemmer op, som først nød den daglige varme ret, inden vi med højt humør fik uddelt præmier til mange heldige.
  • Syng sammen aftenerne har vi indtil videre udskudt. Vi skal lige have fundet ud af hvordan man synger med mundbind 😊, og så skal vi lige have de ansvarlige på banen også.
  • Foredrag har vi ligeledes udskudt indtil videre ligesom koncerter er blevet flyttet til foråret
  • Grillsøndagene kan vi naturligvis godt starte op. Følg med på hjemmesiden og mødt op. 😊

Der er fortsat nogle aktiviteter, vi ikke kan sætte i gang, men følg med på vores hjemmeside. Der vil vi give meddelelser løbende.


I bestyrelsen har vi også talt om gensynsfesten, som jo normalt holdes i første weekend af oktober. Som tidligere omtalt, har vi forståelse for vores medlemmer ”nølen” med at rejse sydpå. Det betyder dog, at der p.t. ikke er kommet det normale antal medlemmer. Vi overvejede derfor at udskyde den til november, men da vi så aktivitetskalenderen for november, hvor blandt andet Morten Bisp kommer med gæs (som i vort tilfælde er blevet til ænder), så er vi blevet enige om at droppe festen i år ☹. Det betyder dog ikke, at vi ikke har det hyggeligt. Kom bar’ du.

Jeg vil afslutte dette brev med de kedelige oplysninger. Som I sikkert kan forstå, har vi jo fortsat løbende fast omkostninger som husleje, elektricitet, vand, forsikringer, etc.

Vi har naturligvis sparet, hvor vi kan, og fører forhandlinger med lokaleejeren, men det ændrer ikke på at 2020 bliver et kedeligt år.

Bestyrelsen har derfor en bøn: Vi forstår til fulde den kedelige og usikre tid vi har, men lige så snart, det lysner, må I endelig sætte kursen mod SYD. Vi kan ikke klare et år mere!

HUSK at der altid er lys for enden af tunnelen, og det er ikke nødvendigvis altid et ekspestog, der kommer bulrene. 😊

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER, --- OG VENTER PÅ JER.